Tarjoan lyhytterapia- ja työnohjauspalvelua

Olen Siria sertifioitu ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (50 op), sisältäen psykoterapeuttiset valmiudet -opinnot) ja voimavarakeskeinen työnohjaaja (60 p).

Pohjakoulutukseltani olen sairaanhoitaja ja terveystieteiden maisteri. Lähes kolme vuosikymmentä kestänyt urani terveydenhuollon parissa on luonut minulle monipuolisen kokemuspohjan ihmisten kohtaamisesta.

Työskentelyni keskiössä on dialogi, yhdessä oivaltamisen taika. Tavoitteenani on auttaa ihmisiä heidän läheisissä ja ammatillisissa suhteissaan. Tärkeintä on yhteys itseen ja toiseen.

Haluan auttaa asiakkaitani havainnoimaan omaa oloaan, löytämään uusia näkökulmia, selkeyttämään omaa suuntaa ja etsimään keinoja purkaa elämän (ja työelämän) solmuja.

Sekä nuorten että aikuisten asiakkaideni mukaan olen helposti lähestyttävä, tavallinen tyyppi, joka osaa kysyä oikeita kysymyksiä. Olen saanut hyvää palautetta myös mutkattomasta suhtautumisestani ja arvostavasta asenteestani.

Olen työskennellyt asiakkaitteni kanssa mm. seuraavien teemojen parissa: itsenäistyminen, epävarmuus tulevaisuudesta, itsetunto, sydänsurut, opiskeluun liittyvät haasteet, suorituspaineet, äitiys, ruuhkavuodet, ikääntyminen, eläköityminen, luopuminen, omat rajat, elämänarvot, parisuhde, oma tai läheisen sairastuminen, työttömyys, työssä uupuminen, työhön liittyvät ristiriidat.

Tarjoan terapiaa ja työnohjausta etänä tai sovituissa tapaamisissa ja Jyvässeudulla myös kotikäynteinä. Asiakkaani ovat usein valinneet myös kävelyterapian, sillä raittiissa ulkoilmassa kävellessä ajatukset kirkastuvat ja puhe soljuu.

Ota yhteyttä: laulaja.riikka@gmail.com, p. 040 5376 895